Kuidas leida sobiv Kugoo elektritõukeratas?


Sobiva elektritõukeratta valimine võib asjatundmatule pilgule ääretult tülikas olla. Keeruliste näitajate, omaduste ja brändide vahel navigeerimine tekitab paratamatult küsimusi nagu: miks on üks parem kui teine? Aga miks on üks kallim kui teine? Või millist elektritõukeratast üldse endale valida? Püüame nendele ja paljudele muudele küsimustele Kugoo brändi näitel vastuseid leida. 


Miks just Kugoo elektriline tõukeratas? 

Kugoo bränd on populaarne peamiselt oma hinna ja kvaliteedi suhte poolest. Mõistliku raha eest on võimalik soetada töökindel elektritõukeratas igas hinnaklassis. 

Kugoo tõuksidega seiklemine pakub puhast sõidunaudingut, sest need on lõbusad, energilised ja küllaltki võimekad. Ka ei jäta kõnealused elektritõuksid omanikku hätta keerulisemates tingimustes - paljud Kugoo elektrilised tõukerattad on võimelised maastikul sõitma. Seega on Kugoo eelisteks rikkalik sõiduemotsioon ning taskukohane hind. 


Parim Kugoo elektritõukeratas lapsele

Kugoo Kirin S2 Mini tagab turvalise ja lõbusa sõidukogemuse kõige pisematele juhtidele. Kõigest 219€ eest saad kompaktse ning lihtsa disainiga vastupidava elektritõukeratta, millega 90 - 170 cm pikkune laps muretult lõbutseda võib. Sõiduvahend kaalub 9 kg ja on hõlpsasti kokkuklapitav, tänu millele on seda lihtne transportida ning hoiustada. Täiskummist ja libisemisvastasest materjalist rehvid võimaldavad sõidu ajal säilitada pidamist ning vältida rehvide purunemist, mis sageli õhkrehvide puhul juhtuda võib. Ühe laadimiskorraga suudab S2 Mini elektritõukeratas läbida orienteeruvalt 10-15 km. Toote eelisteks on veel kaheosaline pidurite süsteem (elektripidur + mehaaniline tagapidur) ning sõitu pehmendav esiamort. 

 

Parim Kugoo elektritõukeratas lühemateks sõitudeks

Kugoo S1 on mudel, millest oleme korra juba pikemalt rääkinud (kliki siia). See on endiselt üks parimaid mudeleid oma hinnaklassis. Kugoo S1 on varustatud koguni 350W mootoriga ning kaaludes seejuures kõigest 11 kg, on S1 kiire, energiline ja äkilise minekuga. Just seetõttu antud tõuks nii populaarne ongi. Ka see mudel on varustatud täiskummist rehvidega, mille mõõduks on 8 tolli. 

Kugoo S1 elektritõukerattal on ainulaadne display ekraan. See on suur, lihtsasti loetav ning informatiivne. Ekraan kuvab infot sõidu, kiiruse, läbitud distantsi, aku ja palju muu kohta. Lisaks on ekraanil lisafunktsioonid nagu signaal, tulede seadistus, kiiruse režiimide funktsioon.

Tootja lubab Kugoo S1 maksimaalseks sõiduulatuseks 30 km. See on küll võimalik äärmiselt ökonoomselt ja ideaalsetes tingimustes sõites, kuid normaalse sõidustiiliga juht saavutab ühe laadimiskorraga keskmiseks distantsiks ca 20 km. Oma klassis on see arvestatav tulemus. S1 elektritõuksi liigitataksegi nö “viimase kilomeetri” masinaks, mis tähendab, et sellega on mugav sõita lühemaid otsi ning seda on lihtne kaasas kanda. Ja seda eesmärki täidab Kugoo S1 ideaalselt! 

Kugoo S1 elektritõukeratas


Elektritõukeratas, mis saab kõigega hakkama

Kugoo Kirin M4 Pro teenindab Sind nii linnas, maastikul kui kruusateel. Hiljuti värskendust saanud 16 Ah aku pakub maksimaalseks sõiduulatuseks kuni 70 km. Tänu 10-tollistele off-road õhkrehvidele ning topeltamortide süsteemile võib mudelit proovile panna ka ekstreemsetes tingimustes. Olgu selleks mägine maastik või auguline külavahetee, M4 Pro elektritõukeratas läbib vapralt ja pehmelt kõik takistused. 500W mootor tagab piisava võimsuse, et ka 20% tõusunurga korral elektritõukeratas hätta ei jääks. Seega on Kugoo Kirin M4 Pro universaalne elektritõukeratas, millega on mõnus linnavahel kruiisida, aga vajadusel ka off-road sõidurõõmu nautida. M4 Pro mudel maksab meie e-poes 699€. 


Kugoo G-Booster - elektriline tõukeratas edasijõudnutele

Kugoo G-Boosterist olema pikemalt rääkinud siin. Tookord jõudsime järeldusele, et G-Booster on ideaalne valik kõigile, kes soovivad nautida võimsust, kuid ei taha hullumeelsete näitajate eest tuhandeid eurosid välja käia. 

Soodushinnaga 1199€ on võimalik soetada elektritõukeratas, mille sõiduulatus on kuni 85 km ning jõuallikateks kaks 800W võimsusega mootorit. Kugoo G-Booster on seega disainitud adrenaliinijanulistele edasijõudnud sõiduhuvilistele. Esikohale on seatud sõidumugavus ja -ohutus: ketaspidurid ees ja taga, lai platvorm, vastupidav konstruktsioon ning topeltamordid. Sõiduvahend saab edukalt hakkama robustsetel maastikel, kuid on samas piisavalt pehme ja multifuktsionaalne, et linnatänavatel sõitu nautida. Valida saab ühe- ja kaherattaveo ning kolme erineva kiiruse režiimi vahel. Kugoo G-Booster on suurematest elektritõukeratastest meie e-poes kõige populaarsem! 


Lõpetuseks

Liigume sihikindlalt rohelisema ja ökonoomsema liiklemise suunas ning elektritõukeratastel on märkimisväärne roll tuleviku linnaliikluse kujundamisel. Kugoo elektritõukerattaid müüakse igal aastal üle 100 000 eksemplari ning ka meil on au olla selle populaarse brändi edasimüüjaks Eestis. Kui soovid lisainfot või nõu elektritõukeratastega seonduvatel teemadel, siis võta meiega julgesti ühendust meili info@pasdrive.com teel või helistades numbril +372 5623 5009. 



English