Blogi RSS



Kugoo Kirin M4 Pro ülevaade

Soodne elektritõukeratas, mis on üllatavalt võimekas - Kugoo Kirin M4 Pro vallutab südameid lõbusate sõiduomaduste ja taskukohase hinnaga. Olles Kugoo ametlik edasimüüja juba kolmandat hooaega, teame, mida oodata kvaliteedi, konstruktsiooni ja jõudluse osas. Kugoo on elektritõukerataste bränd, mis toodab tõukse erinevates hinnaklassides kõigile sihtgruppidele. Kugoo Kirin M4 Pro kuulub võimsuse poolest keskklassi, mudeli näitajad on järgnevad: Mootor: 500W tagumine mootor Aku: 48V 16 Ah Laadimisaeg: 6-8h Sõiduulatus: kuni 70 km Maksimaalne kiirus: 45 km/h Pidurisüsteem: ketaspidurid ees ja taga Tuled: LED esituli, RGB põhjatuled, tagumine punane tuli koos suunatuledega Kandevõime: 150 kg Kaal: 23 kg Mõõdud: 119 x 112 x 60 cm Veekindluse tase: IPX4   M4 Pro elektritõukeratas tuleb transpordikindlalt kasti pakendatuna. Paki kaal on 26 kg ning see sisaldab...

Loe edasi




Kas talvel võib elektritõukerattaga sõita?

Paljude inimeste jaoks on elektritõukeratas ainus transpordivahend. See tähendab, et kui ilmad muutuvad talvisemaks, peab arvestama külmaga kaasnevate riskidega või käima hoopiski jala. Kuidas siis talvel ikkagi elektritõukerattaga talvel heaperemehlikult ringi käia?

Loe edasi



Kuidas leida sobiv Kugoo elektritõukeratas?

Sobiva elektritõukeratta valimine võib asjatundmatule pilgule ääretult tülikas olla. Keeruliste näitajate, omaduste ja brändide vahel navigeerimine tekitab paratamatult küsimusi nagu: miks on üks parem kui teine? Aga miks on üks kallim kui teine? Või millist elektritõukeratast üldse endale valida? Püüame nendele ja paljudele muudele küsimustele Kugoo brändi näitel vastuseid leida. 

Loe edasi



Elektritõukeratta hooldamise ABC

Võib väita, et elus kehtib kõikide asjade suhtes universaalne põhimõte - kui sa hoiad midagi heas konditsioonis, siis see kestab kaua. Siinkohal pole elektriline tõukeratas sugugi erand. Käesolevas blogipostituses võtamegi luubi alla kaherattalise kergliikuri hooldamise, et selle praktilised omadused pakuksid ka tulevikus suurepärast sõidukogemust.

Loe edasi


English