Joyori X-seeria elektrilised tõukerattad


Jätkame Joyori elektritõukerataste tutvustamisega ja sel nädalal võtame vaatluse alla X-seeria. Elektrilised tõukerattad on disainitud eelkõige linnas kiireks, mugavaks ja nauditavaks liiklemiseks. Joyori X-seeria elektritõuksid on kvaliteetsed ja vastupidavad kergliiklusvahendid koolis/tööl käimiseks, ebatasastel pindadel sõitmiseks või niisama mugavaks kruiisimiseks. 

X-seeria mudelivalikusse kuuluvad Joyor X1 ja Joyor X5S. Need on tuntud peamiselt minimalistliku disaini, kerge kaalu ja mugavuse poolest. Mainimata ei saa ka jätta vastupidavust - konstruktsioon on valmistatud lennunduses kasutatavast kergalumiiniumist, mis on korrosioonikindel ja vastupidav kriimustustele ning põrutustele. 

Joyor X1 on oma klassi vastupidavamaid ja mugavamaid elektritõukerattaid. See on varustatud 400W mootoriga, mis tagab parema jõudluse kallakutelt üles sõitmisel ja kiirendamisel. Tänu amortidele ja 10-tollistele õhkrehvidele on sellega mugav sõita ka kehvemal teekattel, samuti on võimalik väiksemaid äärekivisid ületada. Elektriliste tõukerataste puhul on paljude inimeste jaoks võtmesõnaks kompaktsus. Joyor X1 kokkuklappimise mehhanism on lihtne ja mugav, kokku on võimalik pakkida ka lenksu. Transportimise teeb mugavaks kerge kaal - kõigest 13 kg, mis teeb sellest ühe kergema tõuksi oma klassis. Kindlasti on tähtis ka lisavarustus - X1-l on esimene LED-tuli, tagumine pidurituli, signaal, püsikiirusehoidja, 3 kiiruserežiimi, ketaspidurid ja informatiivne display ekraan. Tänu reguleeritavale lenksukõrgusele leiavad mugava sõiduasendi igas vanuses ja kasvus tõuksijuhid. Tähtsamatest tehnilistest näitajatest on tõuksil 36V 10Ah aku, sõiduulatus 30-35 km ja maksimaalne kiirus 30 km/h. joyor X1 on PasDrive e-poes saadaval hinnaga 699€. 

Joyor X5S on X1 suurem vend. Mõlemad mudelid on ehitatud samale raamile, kuid erinevus tuleb mootori ja aku võimsustest. X5S on varustatud 500W mootoriga, mis on 100W võimsam kui Joyor X1-l. Samuti on Joyor X5S-il suurem aku - 48V 13Ah. See tähendab, et sõiduulatus on 40-50 km ja maksimaalne kiirus 35 km/h. Suurem mootor ja aku teevad mudeli 2 kg raskemaks, kogukaaluks 15 kg. Ülejäänud omadused sarnanevad Joyor X1 mudelile. Joyor X5S elektriline tõukeratas kuulub oma klassi tippu. See on maitseka ja praktilise disainiga kvaliteetne sõiduvahend, mis sobib nõudlikumale inimesele. Joyor X5S on PasDrive e-poes saadaval hinnaga 899€. 

X-seeria puhul on tegemist kvaliteetsete ja vastupidavate elektritõukeratastega. Meie rekord on Joyor X-seeria elektritõukerattaga üle 5000 km läbisõitu ja kõnealune elektritõuks sõidab siiani probleemideta. X-seeriat iseloomustavad mugav sõidukogemus, turvalisus, vastupidavus ja praktilisus. 





English