Kugoo Kirin M4 Pro ülevaade


Soodne elektritõukeratas, mis on üllatavalt võimekas - Kugoo Kirin M4 Pro vallutab südameid lõbusate sõiduomaduste ja taskukohase hinnaga.

Olles Kugoo ametlik edasimüüja juba kolmandat hooaega, teame, mida oodata kvaliteedi, konstruktsiooni ja jõudluse osas. Kugoo on elektritõukerataste bränd, mis toodab tõukse erinevates hinnaklassides kõigile sihtgruppidele. Kugoo Kirin M4 Pro kuulub võimsuse poolest keskklassi, mudeli näitajad on järgnevad:

Mootor: 500W tagumine mootor

Aku: 48V 16 Ah

Laadimisaeg: 6-8h

Sõiduulatus: kuni 70 km

Maksimaalne kiirus: 45 km/h

Pidurisüsteem: ketaspidurid ees ja taga

Tuled: LED esituli, RGB põhjatuled, tagumine punane tuli koos suunatuledega

Kandevõime: 150 kg

Kaal: 23 kg

Mõõdud: 119 x 112 x 60 cm

Veekindluse tase: IPX4

 

M4 Pro elektritõukeratas tuleb transpordikindlalt kasti pakendatuna. Paki kaal on 26 kg ning see sisaldab elektritõukeratast, tööriistakomplekti, laadijat ja kasutusjuhendit. Kastist välja võttes kulub enamasti mõned minutid, et tõuks sõiduvalmis seada - lenksule on vaja varustus kinnitada, kuid kõik muu on juba värske omaniku eest ära tehtud.

Kugoo Kirin M4 Pro elektritõukeratas

Jõudlus

Kugoo Kirin M4 Pro on ühe mootoriga (tagavedu) elektritõukeratas. Selle hinnaklassi elektrilised tõukerattad ei ole loodud ekstreemseteks sõitudeks, kuid üldiselt saab M4 Pro väga edukalt hakkama erinevate teeolude ja maastikutüüpidega. Tasub meeles pidada, et 500W mootoriga elektritõukerataste tippkiirused võivad väga erinevad olla - see sõltub tõuksi kaalust, mootori efektiivsusest, akust ja kontrollerist. Kugoo Kirin M4 Pro on oma kategoorias kahtlemata tipptegija, olles konkurentide seas üks kiiremaid elektritõukerattaid.

Kirin M4 Prol on piisavalt jõudlust, et ronida üles ka 20% kaldest, kuigi sõitja kaal mõjutab olulisel määral mäkketõusu kiirust. 

Kiirendus on äkilisemat tüüpi ja emotsiooniküllane. Tõukeratas suudab stabiilselt sõita ka 40 km/h, ilma et mootor või kontroller liigselt kuumeneks. Kugoo Kirin M4 Pro talub ka off-road sõitu, vedrustuse ja rehvide kombinatsioon võimaldab hõlpsalt läbida nii ebatasaseid kruusateid kui porisemaid radasid.


Kirin M4 Pro

Aku ja sõiduulatus

16 Ah aku on äärmiselt hea mahutavusega oma hinnaklassi kohta. See on peamine Kugoo Kirin M4 Pro eelis konkurentide ees - muljetavaldava suurusega aku on mahutatud 639 € maksva elektritõukeratta sisse. 

Tehase andmetel suudab elektritõukeratas ühe laadimisega läbida 70 km, kuid selline number on saavutatud ideaaltingimustes ning teise või kolmanda käiguga sõites tuleb leppida pisut madalama kilometraažiga. Sellegi poolest teeb M4 Pro sõiduulatusega silmad ette teistele sama hinnaklassi elektritõukeratastele - tippkiirusel aku täiesti tühjaks sõites oleme oma testides kätte saanud ca 30-35 km. Esimese käiguga sõites võib sõiduulatus oluliselt pikem olla, kuid üldiselt jääb selline kiirus tavakasutaja jaoks liiga aeglaseks. Siinkohal tuleb märkida, et lõplik sõiduulatus sõltub mitmetest välisfaktoritest, nagu tee- ja ilmastikuolud, sõitja kaal, kiirus jpm.

Konstruktsioon ja kvaliteet

Kugoo Kirin M4 Pro on terasraamiga elektritõukeratas. Sellel on jäik voltimismehhanism, kus kokkuklappimine toimub põhjast mitte juhtrauast, tänu millele on tõukeratast mugav kokku klappida ja kaasas kanda. Raam on kindel ja sellel puuduvad nõrgad kinnituskohad, mis sageli odavamate elektritõukerataste puhul probleemiks on. 

Tagumine amort on kvaliteetne ja teeb konarlikel teedel üllatavalt head tööd. Esiamort koosneb kahe tugipostiga kahvlist ja välimisest vedrust, mis ülaosas on kaetud kroomitud mutriga. Tänu kvaliteetsele amortide süsteemile on sõidukogemus mugav ja mitte väsitav.

Juhtraua kõrgust on võimalik reguleerida, mis on kasulik nii pikematele kui lühematele sõitjatele. Juhtraua varre liikumist takistab spetsiaalne klamber. Sõidumugavust täiendab asjaolu, et seisulaud on kaetud stiilse kummist matiga, mis takistab libisemist ja on unikaalne disainielement.

Kugoo Kirin M4 Pro kaasas kandmine

Display

Kugoo Kirin M4 Pro elektritõukerattal on LCD display, mis on antud hinnaklassis võrdlemisi levinud. Ootuspäraselt kuvab see käike, kiirust, trip/odo kilometraaži ning akutaset. Aku indikaator ei pruugi alati täpselt näidata laetuse taset, kuid display juures on eraldiseisev voltmeeter, mis on täpsem ja annab selgema ülevaate aku tasemest.

Kugoo Kirin M4 Pro display

Hooldus

Üldjoontes on Kugoo Kirin M4 Pro madalate hoolduskuludega. Elektritõukeratta puhul tasub jälgida:

Jälgi esiamorte - veendu, et poltidele ei tekiks korrosiooni ega roostet ning et poleks mõrasid;

Jälgi üldiseid polte - kontrolli ja pinguta neid regulaarselt;

Väldi Kugoo Kirin M4 Pro hoiustamist liiga madalal temperatuuril ning kui pole plaanis tõuksi pikemalt kasutada, ära lase akut alla 50% tühjeneda.

 

Kugoo Kirin M4 Pro - kas see on väärt oma hinda ning kas Sa peaksid selle ostma?

M4 Pro on väga hea hinna ja kvaliteedi suhtega mudel. 639 € eest on võimalik soetada elektritõukeratas, mille sõiduulatus, võimekus ja mugavus ületavad ootusi sellele hinnaklassile. 

Kui otsid praktilist, võimekat ning taskukohast elektritõukeratast, siis soovitame kaaluda Kugoo Kirin M4 Pro soetamist!

Kui Sa pole kindel, milline elektritõukeratas Sinu vajadustele kõige paremini vastab, ära häbene meiega ühendust võtta - info@pasdrive.com või +372 5623 5009. Oleme hea meelega abiks elektriliikuri valikul, samuti oleme valmis tegelema kõigi probleemide ning küsimustega elektritõukside maailmas!



English