Kugoo Kirin G3 on stiilne ja võimas elektritõukeratas, mis ei karda saada tolmuseks


Vastupidav, kiire ja muljetavaldavalt võimas Kugoo Kirin G3 on üks lahedama väljanägemisega elektritõukerattaid turul. G3 elektriline tõukeratas on mõeldud eelkõige maastikusõiduks, kuid saab ideaalselt hakkama ka kõnniteel ja kruusal. 

Okei, võib olla ei ole mudeli nimi just kõige inspireerivam, kuid Kugoo Kirin G3 on loom, kes armastab adrenaliini ja teeb juhist tõelise seikleja. G3 ei ole esimene turule jõudnud Kugoo Kirin elektritõukeratas, nimelt on bränd tegutsenud alates 2015. aastast ning seni on välja töötatud üle 20 tõukerattamudeli, alates linnaliikuritest ja lõpetades selliste võimekate maastikutõuksidega nagu käesolev mudel. 

Atraktiivse disainiga Kugoo Kirin G3 on tänu kasutajasõbralikule kokkuklappimismehhanismile kergesti kaasaskantav. Selle alumiiniumsulamist raam muudab elektritõukeratta gabariite arvestades võrdlemisi kergeks (25 kg). Võib tunduda, et selle kergeks nimetamine on ilmselge liialdus, kuid elektritõukerattal on 70 cm pikkune ja 20 cm laiune tald, rääkimata 1200W mootorist ja 52V 18 Ah akust. 

Just need komponendid võimaldavad mudelil saavutada kiirust kuni 60 km/h ja sõita üles kuni 25-kraadisest tõusunurgast. Akust rääkides pakub Kugoo Kirin G3 elektritõukeratas ühe laadimisega kuni 80 km sõiduulatust, aku täislaadimiseks pead ootama kiirlaadijaga 4-6 tundi. 

Kugoo väidab, et tema elektritõukeratas on eriline tänu ainulaadsele "kicktailile", mis pakub rohkem võimendust ja paindlikkust. Tähelepanuväärne on ka elektritõukeratta vastupidav TPU amortidesüsteem, kus TPU tähistab termoplastset polüuretaani, millel on mõningad tõeliselt kasulikud omadused, näiteks elastsus, pehme sõidukogemus, vastupidavus õlile, määretele ja hõõrdumisele. 

Kolm pidurit (ketaspidurid ees ja taga ning tagumine EBS pidur) tagavad ohutuse, samas kui uuenduslik puuteekraan muudab sõidu mugavamaks. Kugoo Kirin G3 paistabki silma just suure display ekraani poolest, mis kuvab mitmekülgset ja ülevaatliku infot nii sõidu kui elektritõukeratta kohta. 

Kuigi võid selle elektritõukerattaga sõita igalpool, kus soovid, siis G3 mudel on loodud eelkõige seiklusteks maastikul. See on varustatud torkekindlate off-road rehvidega, mis saavad edukalt hakkama karmimates tingimustes, kuid käituvad ilusti ka kõnniteel ja kruusal. 

Uus Kugoo Kirin G3 elektritõukeratas on nüüd saadaval meie e-poes. Tutvu tootega lähemalt siin ja küsimuste korral võta meiega julgelt ühendust!



English